Aerts SpeculaasOnze troeven

  • Familiebakkerij Aerts bestaat al sinds 1913: goed voor 4 generaties bakplezier!
  • Hetzelfde speculaasrecept sinds 1927 met perfecte dosering
  • Eigenhandig samengestelde kruidenmengeling
  • Op punt gesteld bakproces en precieze oventemperatuur
  • Volledig huisgemaakte en verse speculaas

Streekproduct

Onze typische bruine speculaas kreeg in 2013 - honderd jaar na het ontstaan van de ambachtelijke speculaasbakkerij - de Vlaamse erkenning als streekproduct. We geloven rotsvast in de traditionele bereiding onze producten. Omdat we bereikbaar willen zijn voor onze klanten, kan je artisanale speculaas vinden in onze delicatessenzaak, exclusief verkooppunt aan de grote ambachtelijke bakkerij in Lokeren.

Het familiegeheim

Wat maakt onze speculaas nu zo speciaal en hoe geheim is “ons geheim” als alle ingrediënten op de verpakking vermeld staan? Iedere bakker wéét wat de basisgrondstoffen van speculaas zijn.

Het échte geheim voor een heerlijke speculaas schuilt in de dosering van de beste grondstoffen en de fijnste kruiden, de verwerking van het deeg, de oventemperatuur en de baktijd. Een minuut te vroeg of te laat uit de oven en de speculaas heeft een volledig andere smaak!

Vakkennis dragen we over van vader op zoon en dochter. Iedereen bakt in onze ambachtelijke speculaasbakkerij volgens hetzelfde heerlijke recept. Daardoor blijft de typische smaak door de jaren heen dezelfde. Contactgegevens
Groenhof
info@groenhof-online.be
www.aertsspeculaas.be

Klik hier om alle producten van Aerts Speculaas in de webshop te bekijken


Aerts Speculaas

Aerts Speculaas